home
mijn Vragenboek
zoek 'n hexagram stel een vraag teken 'n hexagram
wat is de Yijing? de Tien Vleugels voorwoord van Jung inleiding door Wilhelm US and UK flag over ons
steun onze site
Orakelboek
易經
Steun de I Tjing Site

Je kunt op drie manieren onze site aktief steunen.
Je leest hier hoe je dat kunt doen.
Orakelmunten

易經
Steun de I Tjing Site

Je kunt op drie manieren onze site aktief steunen.
Je leest hier hoe je dat kunt doen.


Wat leuk dat je wil weten hoe je deze site kunt steunen.
Er zijn drie manieren waarop je kunt helpen om deze site in de lucht te houden.


1. Je kunt een donatie doen. Als je op het iDEAL logo klikt kun je op die manier wat geld schenken vanuit je bankrekening. En als je op de PayPal knop klikt kom je op die betaalpagina. Je kunt dan via PayPal betalen als je daar een account hebt, of je kunt er met je creditkaart een donatie doen. Het zijn beveiligde pagina's en het wijst zich vanzelf.

2. Je kunt je aanmelden als lid van deze site. Je krijgt dan je eigen Vragenboek. Als je ingelogd bent worden je vragen bewaard met de antwoorden die de I Tjing gaf. Je hebt dan de mogelijkheid om je vragen en antwoorden terug te lezen.
Het lidmaatschap kost € 12,- per jaar.3. Als je wel eens iets koopt via bol.com dan kun je telkens naar die winkel toe gaan via onze site. Klik daarvoor op het plaatje hieronder of op een van de boeken boven dit blokje tekst. Je komt dan op de winkelsite. Je kunt daar doorklikken naar wat je zoekt. Als je er dan een aankoop doet ontvangt onze site een percentage van je aankoopbedrag zonder dat jij het merkt. Dus het kost je niks, maar je helpt ons enorm.

Miljoenen artikelenDe Yijing Foundation is heel blij met de steun die je geeft voor de instandhouding van deze website.Chinees symbool voor vrede en overvloed

Je hebt een advertentie blokker aanstaan voor de I Tjing Site.

Onze advertentie is heel bescheiden en is geïntegreerd in het design. Zou je de advertentie blokker voor onze site uit willen zetten? Dan werkt de site optimaal voor je.